alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

är i smått akut behov av en fungerande bil

Jag har haft rejäl otur med bilar senaste tiden, först gick min sönder och för mkt för att fixa, sen blev jag lurad på mina surt hårt ihopsparade tusenlappar för en ny gammal bil, som höll knappt en dag innan den fick gå till skroten och säljare spårlöst borta såklart... SÅ idag skulle jag köpt en bil på avbet. men säljaren var så oseriös och plötsligt höjde pris etc och jag fick dra mig ur....
SÅÅ...läget är detta: jag behöver en bil. ful kvittar, men ska fungera ha rätt däck mm för jag har inte en cent extra att lägga på nya osv. Jag kan bara köpa på avbetalning och endast 500 kr i månaden ( kanske något mer nån månad beror lite på) så jag behöver en barmhärtig samarit,
som kanske har en extrabil som är besiktad och bara står och är ledsen för den aldrig kommer ut på utflykter längre.....och som inte kostar mer än max 5000 kr helst mindre.
vad som helst duger, men man kan ju säga att volvo och kombi alltid är favorit men just nu är jag inte petig bara hoppas nån snäll människa vågar ha tillit och går med på att jag betalar lite i taget! jag är sjukskriven med ledvärk mm och har svårt att ta mig att handla etc samt åka på träningar med hund etc och varit isolerad i två månader om ej mer nu ......så tråkigt så man baxnar!!!! finns det nån snälling där ute med en extra bil så maila mig i första hand!!! tacksam!!!!
21 mars

Vetlandatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information